Kleurplaat Op Maat levert kleurplaten van, o.a., het dagelijkse leven. Kleurboeken met een link naar vroeger maar ook met een link naar nu. Gezellige platen van bijv. een vaas bloemen, een jongen die vist bij een slootje of een stilleven. Voor iedereen die wel wat ontspanning of afleiding kan gebruiken maar ook voor hen die gebonden zijn aan huis en voor wie hobby’s steeds meer een beperking hebben.

Heerlijke platen voor thuis maar ook uitermate geschikt voor zorg- en verpleeginstellingen, voor bewoners met dementie of de ziekte van Alzheimer. Voor creativiteitsafdelingen maar ook voor de dagbehandeling. De kleurplaten kunnen zelfs therapeutisch werken door met de bewoner op een creatieve manier terug te gaan in de tijd. Tekenen en kleuren is één van de allereerste vaardigheden die we leren en daardoor tot op hoge leeftijd vol te houden. Voor de één een manier om even heerlijk te ontspannen en voor de ander misschien wel een kleine uitdaging om de juiste kleuren te gebruiken of het extra mooi te maken. Kleurplaat Op Maat levert kleurboeken voor allerlei volwassen doelgroepen. Kleurboeken voor mensen van 10 tot 100, voor mannen en vrouwen!

Laat u verrassen door het brede aanbod van kleurboeken en de verscheidenheid aan onderwerpen. We blijven constant bezig ons aanbod uit te breiden, dus houdt deze website in de gaten voor nieuwe uitgaven en andere interessante aanbiedingen.

Individueel of in groepsverband, Kleurplaat Op Maat kleurt je leven, letterlijk!

ASSORTI
AFFICHES
FLORA

KLEURPLAAT OP MAAT kleurt je leven